Blogi

Pellavatunikat tilaustyönä

Viipurissa käydessäni tapasin pellavakaupassa Porista kotoisin olevan Saimaa Travelin kautta matkassa olleen asiakkaan, me molemmat yhtä hullaantuneina kankaista. Aikamme siinä juttelimme ja hypistelimme kangaspakkoja, kunnes asiakas kysyi omelupalvelua pellavatunikoille. Haasteellisinta on tehdä joustamattomasta materiaalista vaate asiakkaan mittojen mukaan kun sovittaminen on mahdotonta. Sovimme kuitenkin asiakkaan kanssa, että ompelen tunikat ja tarvittaessa hän tekee tai teettää mahdolliset muutokset Porin seudulla. Niinpä otin hänestä kuvat sekä mitat ja näin valmistuivat tunikat toivomusten mukaisina. Nämä tilanteet ja hetket antavat minulle niin paljon iloa sekä intoa tehdä työtä josta nautin!

Tuunailua ja ekotekoja

Nuoret ovat mahtavan idearikkaita ja innostuneita omasta tulevaisuudestaan. Kun vaatteiden käyttöikä, käytännöllisyys tai tarpeet ovat kaventuneet, nuorilla on motivaatio ja halu kiinnittää huomiota kulutustottumuksiin. Hyvänä esimerkkinä juhlamekko, joka muuttui käyttökelvolliseksi tuunailun myötä. Asiakkaan toivomuksesta valmistin juhlamekosta pitkän hameen, juhlalaukun sekä mirrin hänen miehelleen. Nämä olivat pariskunnalla käytössä hääjuhlissa.

Huhtikuussa saimme tuulahduksen saapuvasta kesästä!

Sain mittatilaustyönä valmistaa kolme luomutrikoo collegemekkoa asiakkaan toiveiden mukaan. Laadukas kangas on mukavan tuntuista ja miellyttävää materiaalia ommella. Kankaat asiakas oli tilannut Kuosiverstaasta, www.kuosiverstas.fi, vahva suositus laadulle!


Tietoa kirjoittajasta

Eija Artell

Hei kaikille! Olen -89 valmistunut mallipukineidenvalmistaja/pukuompelijalinjalta. Kokemusta ompelusta olen saanut aikoinani Pola Oy:n palveluksessa ja Ompelimo Leenin korjausompelijana. Ammattitaitoa olen ylläpitänyt harrastukseni kautta ommellen itselleni ja tyttärille vaatteita. Lukuisten toiveiden pohjalta ja haaveiltuani omasta ompelupajasta, päätin perustaa oman sivutoimiyrityksen. Päivätyöni vuoksi otan mieluiten iltaisin vastaan sinun toivomuksiasi vaatekriisien keskellä! Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aika! Ystävällisin terveisin, Eija Artell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *